RSS
 

Prijslijst

Bij Enak-enak hebben wij de mogel incl services. Maar ook voor losse op maat gemaakte gerechten kunt u bij ons terecht. Ook een ‘walking diner’ behoort tot de mogelijkheden. Wij cateren voor groepen van 10 tot 500 personen. Op onze prijslijst kunt u onze prijzen terugvinden.

Daar waar veel Aziatische restaurants zeggen dat men de authentieke keuken serveert, werkt men vaak met productvervangers om de kosten laag te houden. Bij ons kunt u er op rekenen dat alle ingrediënten dagvers zijn, en de gerechten volgens origineel Indonesisch recept bereid zijn. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen gewone uien, maar originele Aziatische sjalotjes. Zo is de smaak optimaal en gewaarborgd en weet u zeker dat u de Indonesische keuken proeft!

Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen of allergieën dan wel geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft kunnen wij een passende vervanger aanbieden.  Vraag uw gasten bijvoorbeeld welke wensen er zijn in de uitnodiging. Sporen van allergenen in sommige gerechten kunnen we niet uitsluiten helaas. We raden aan dat iemand met een (zware) allergie, zelf contact met ons opneemt om de mogelijkheden en alternatieven te bekijken.

In overleg kan er afgeweken worden van onderstaande menu’s en kunnen wij een menu op maat leveren. Daarvoor maken wij een aparte offerte. Onze specialiteit is met name de Sumatraanse keuken. Voor meer informatie, of een persoonlijke offerte, kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen naar info@enak-enak.nl.

Genoemde prijzen en hoeveelheden zijn per persoon. Klik op het menu voor meer informatie.

ONS SPECIALE KERSTMENU 2023!

Menu Enak Basis
Menu Enak
Menu Jawa
Menu Palembang
Menu Padang