RSS
 

Workshops

Natuurlijk is het eten van de Indonesische keuken Enak, ofwel lekker, maar wat is nu leuker dan het zelf te kunnen maken? Wilt u ook zelf zo een heerlijke Indonesische maaltijd op tafel kunnen zetten? Volg bij ons dan een workshop “Indonesisch koken”.

Het is mijn passie om de Nederlander op de juiste manier kennis te laten maken met de authentieke keuken zoals hij hoort te zijn en niet op de manier zoals wij gewend zijn kijkend naar de vele Aziatische restaurants in Nederland. Zoals ik al eerder aangaf worden er dan met ingrediënt vervangers gewerkt om het zo goedkoop mogelijk te maken. Ook met verse producten wordt vaak niet gewerkt. De echte smaak gaat dan eigenlijk verloren. Met de workshop wil ik proberen de smaakpapillen te prikkelen en mensen leren het verschil te proeven. Authentiek Indonesisch heeft nm van origine meer smaak door de diverse kruiden en en natuurlijke producten. Als jezelf kookt kan je niet alles vinden in de supermarkt, maar moet je toch vaak bij de welbekende toko’s zijn om de typische ingrediënten verkrijgen om de smaak zo goed mogelijk te laten uitkomen. Mijn missie is geslaagd als men aan het einde van de dag kan zeggen dat men het verschil kent in smaak.

Hoe werkt het?

Een workshop kunnen we organiseren bij 5 of meer geïnteresseerde personen, doch maximaal 10.
De workshop wordt gehouden bij u thuis. Dat wil dus zeggen, lekker in de vertrouwde huiselijke omgeving. Een workshop is altijd op maat. In dit geval zal met u samen de inhoud van de workshop besproken worden. U hoeft geen ervaring hebben met koken, bij alle stappen zult u begeleid worden. U zult merken dat het resultaat soms erg verrassend kan zijn.

Kosten.

Wij nemen alle materialen voor u mee die nodig zijn om een menu te bereiden. Kosten van een workshop op maat hangt af van de inhoud en de producten. De kosten van alle materialen en producten komen hier nog bij maar worden separaat berekend. Indien de workshop buiten Breda wordt gegeven berekenen we ook kosten per KM, dit is 0,35 cent per KM. Het is ook mogelijk om eventueel de workshop op een externe lokatie te laten plaatsvinden, de extra kosten hangen dan af van de huur van de lokatie.

Vragen.

Mocht u nog vragen hebben waar we nog geen antwoord op hebben gegeven kunt u altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.