RSS
 

Even voorstellen

 

Even voorstellen: Rosalina Ammerlaan

Sinds april 2012 woon ik in Nederland, waar ik getrouwd ben met mijn echtgenoot, Joris AmmRosa-enakerlaan. Mijn geboorteland is Indonesië, waar ik de eerste 34 jaar van mijn leven heb gewoond. Ik ben geboren in Palembang, op het eiland Zuid-Sumatra. Later ben ik verhuisd naar Jakarta, waar ik lange tijd samen met mijn ouders heb gewoond. In 2003 werd mijn dochter, Choirunnisah Zhafirah, geboren.

In 2010 heb ik Joris leren kennen, via een gezamenlijke vriendin. Na een vakantie genoten te hebben in Indonesië, samen met Joris, heb ik besloten om mij definitief in Nederland te gaan vestigen samen met mijn dochter.

In Indonesië heb ik samen met mijn vader een restaurant gehad. Hij was kok en heeft mij het koken tot in de puntjes bijgebracht. Mijn vader legde de lat hoog, en de kwaliteit moest uitstekend zijn. Dat heb ik van hem overgenomen.

Daarnaast ben ik zangeres, en heb ik in restaurants gezongen en traditioneel gedanst. Mijn grote toekomstdroom is om mijn eigen Indonesisch restaurant te openen en weer artiest te zijn. Deze site is een stap in die richting. Graag wil ik mijn liefde voor het koken en het Indonesische eten delen met Nederland, en laten zien wat ik in huis heb.

Alvast bedankt voor het bezoeken van mijn pagina.

Rosalina Oktarini – Ammerlaan