RSS
 

Recensies

Wat is uw recensie?
Laat het ons weten en plaats HIER een Google recensie! Alvast bedankt!

Enak-Enak.nl !
Average rating:  
 23 reviews
 by Eddy en Anneloes Temmerman
Wij waren heel tevreden!

Door Rosa werd ons gezin met 7 personen van 2 tot 75 jaar oud echt Indonesisch verwend. Mijn vrouw had tot haar 10e jaar in Indonesië gewoond . Voor ons herkenning, maar de smaak werd ook door onze kleinkinderen van 2-8-9 jaar zeer gewaardeerd. Het maken van een keuze werd uitstekend begeleid. De smaak was "echt":

De saté van vis , de rijstsoorten, de knapperige atjar en nog veel meer. Het op tijd aan huis brengen met belangstelling en "zorg en uitleg". Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs ook meer dan acceptabel. Dus geweldig !!!!

 by Vincent Koreman
Great!

Namens Stedelijk Museum Breda:

Great and very authentic Indonesian cuisine at a high level. Catering is superb and with attention to detail.
lso important: very friendly people that help you make the best out of every event!

Vertaling Nederlands:
Geweldige en zeer authentieke Indonesische keuken op een hoog niveau. Catering is super en met aandacht voor detail.
Ook belangrijk: zeer vriendelijke mensen die je helpen om het beste uit elk evenement te halen!

 by Anonymous

Rosa had een heerlijke maaltijd gekookt! Onze contacten verliepen vlot. Alles volgens afspraak. Het buffet werd met veel zorg opgesteld door Enak-Enak. Kortom prima smaak en service!

 by Sharon Koenraads
Geweldig!

oor een speciale gelegenheid heb ik in overleg met Rosalina van Enak-Enak een aantal gerechten samengesteld.
Als groot fan van de Indische keuken ben ik al regelmatig uiteten geweest in verschillende restaurants en heb ik ook het mooie land bezocht. Wat ik, eenmaal terug in Nederland, heb gemerkt is dat ik èchte authentieke smaak miste bij de maaltijden die ik hier in Nederland voorgeschoteld kreeg. Ik was opzoek naar iemand die ons weer even terug kon brengen naar een lokaal restaurantje of foodcourt in Indonesië.

De echte Indische keuken ín Nederland heb ik terug gevonden bij Rosalina. Wat hebben wij genoten van de heerlijke gerechten die zij voor ons had bereid. Van vlees, tot vis tot groenten afsluitend met een heerlijk dessert. De samenstelling van de gerechten en de hoeveelheden in overleg. Een uitgebreid menu waar wij met zijn tweeën gemakkelijk met 4 personen van hadden kunnen eten voor een mooie prijs. Rosalina is flexibel en klantvriendelijk, zo moest ik mijn bestelling een week verplaatsen en dit was geen enkel probleem.

Wij gaan zeker met regelmaat een heerlijke maaltijd door Rosalina laten verzorgen, we hebben de èchte Indische keuken in Nederland gelukkig gevonden.

 by Anonymous

Het eten was zeer goed verzorgd.

Iedereen was vol lof, het was heerlijk van smaak en zag er goed uit.

Zeker goed voor herhaling.

 by Anonymous

Twee aardige vrouwen komen het eten brengen in bakken en steken het aan met een soort gas. het eten was verrukkelijk en mijn gasten vonden het heerlijk!

 by Anonymous

Met een groep scouting-vrienden genoten van de catering van Enak Enak.

Loempia's vooraf, met een heerlijke satesaus.

Daarna een buffet met verschillende gerechten, zowel vlees, vis als groente met noodles en rijst.

Als afsluiter een heerlijke groene pannenkoek met kokos en suiker.Dit speciaal voor ons samengestelde menu is echt een aanrader. Wij hebben genoten.

 by Marieke

Voor een verjaardagsfeestje heb ik een originele rijsttafel bij Rosalina van Enak Enak besteld voor 10 personen. Hij werd mooi op tijd thuis bezorgd.
Het was een heerlijke veelzijdige maaltijd, bijzonder gekruid en meer dan voldoende voor mijn gasten.
Iedereen was enthousiast en het heeft hen zeer goed gesmaakt. Het eten bracht ook een sfeer van gezelligheid en warmte met zich mee. Zeker voor herhaling vatbaar en ik raad het dan ook aan in mijn vriendenkring!
Marieke

 by Anonymous

Het was heerlijk. Meer dan voldoende en veel verschillende gerechten. Een aanrader.

 by Anonymous

Het eten was fantastisch. Heerlijk authentiek. We hebben genoten. Echt een aanrader......

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»