RSS
 

FIJNE FEESTDAGEN!

Welkom bij ENAK-ENAK!Sint

Het is alweer november, de tijd dat Sinterklaas en de Kerstman voor de deur komen te staan alsmede een jaarwisseling hebben. De tijd om de gezellige feestdagen te gaan plannen. Vanaf dit jaar hebben we een speciaal menu gemaakt voor de feestdagen! Wij als Enak-Enak hebben niet alleen een missie om de Nederlander kennis te laten maken met het echte Indonesisch eten maar vinden het ook belangrijk deze wereld een beetje beter achter te laten dan we hem gevonden hebben.

KerstboomZo hebben we ook een Goede-Doelen-Actie waarbij we elke vrijdag 3 kindertehuizen eten geven en zeker rondom de feestdagen besteden we hier extra aandacht aan. Van elke verkocht menu besteden we dit jaar 50% aan de arme kinderen in Indonesië alsmede de ondersteuning van een bejaardentehuis dmv bijvoorbeeld de donatie van bedden en andere benodigde spullen welke we voor hen aanschaffen.
Met uw bestelling ondersteund u dus direct kinderen en ouderen in hun bestaan en toekomst. Afgelopen jaar hebben we vooral gezorgd voor schoolspullen.

Champagne

­

Voor dit jaar hebben we een Kerstspecial-menu gemaakt welke u hier kan vinden: Speciaal Kerstmenu 2023! « Indonesische catering – Enak-Enak

Voor meer informatie kunt u ons bellen op: +31655378086 / +31611061827.

Klik hier om door te gaan naar de standaard Startpagina!